Marita Numminen

Hiusmuotoilija


 
Olen Riihimäellä v. -83 syntynyt  ja Vantaalla kasvanut spontaani luonnonlapsi. Valmistuin parturikampaajaksi v. 2007 Kotkan Ammattikoulusta ja sen jälkeen olen työskennellyt sekä työntekijänä että tuolivuokralla. Syyskuussa 2012 avasimme Soman, jossa toimin yrittäjänä. Olen innostunut ja aina valmis haasteisiin. Inspiraatioita haen alamme koulutuksista ja lehtien sivuilta. Minulta voit tilata värikäsittelyt  ja leikkaukset, rakennekäsittelyt, olaplex-hoidot, kampaukset, sinetti-  ja teippipidennykset sekä ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilun.   


 


 

 


 Maija Marjamäki

Hiusmuotoilija 


  
 
Olen v. 1982 syntynyt Turun flikka.  Opiskelin oppisopimuksella  ja valmistuin  parturikampaajaksi vuonna 2004.  Ehdin   työskennellä viitisen vuotta  Turussa,  kunnes  perheeni tie toi Kotkaan. Kotkassa työskentelin  pari vuotta tuolivuokralla ja 2013 marraskuussa aloitin yrittäjänä Somassa.  Olen rauhallinen, iloinen  ja  tarkkasilmäinen. Hiusideoita saan seuraamalla ihmisten tyylejä katukuvassa, netistä ja muotilehdistä. Kouluttaudun ahkerasti! Intohimoni on väri- ja leikkauskokonaisuudet. Lisäksi taidan kampaukset, sinetti- ja teippipidennykset, ripsien ja kulmien värjäykset ja muotoilun sekä olaplex-käsittelyt. 


Stella Warsell

Hiusmuotoilija

Olen syntynyt1982 Helsingissä, mutta kasvanut Haminassa 5-vuotiaasta saakka. Valmistuin lapsuuteni haaveammattiin eli parturikampaajaksi joulukuussa 2003 Lappeenrannan ammattikoulusta. Valmistumiseni jälkeen työskentelin haminalaisessa kampaamossa työntekijänä. Välissä hyppäsin opiskelemaan logistiikkaa, jonka seurauksena työuraa karttui jokunen vuosi huolitsijana.

Hiusalan kutkuteltua takaraivossa, tuli 2017 sopiva hetki alalle paluuseen. Ensin puolisen vuotta ammattiin paluu harjoittelijana ja joulukuun alusta aloitin vuokratuoli yrittäjänä Somassa.

Olen hyvin sosiaalinen, tarkka ja rauhallinen. Inspiraatiota työskentelyyni haen seuraamalla alan ammattilaisia somessa!

     

Minulta voit tilata leikkaukset, värjäykset, kampaukset, olaplex-hoidot sekä ripsien- ja kulmien värjäykset!