SoMa hiukset

SoMa hiukset

Soma sijaitsee keskeisellä paikalla Kotkansaarelle tultaessa, osoitteessa keskuskatu 35. Soma tarjoaa asiakkailleen rentouttavan hetken taitavissa käsissä. Olemme saaneet kiitosta rennosta ja lämpimästä ilmapiiristä, joka näkyy myös asiakkaille. Tarjoamme hiuksillesi trendikkäitä uudempia ideoita sekä jo klassikoiksi muodostuneita hiusten leikkauksia ja värjäyksiä ja myös kasvivärjäyksiä. Teemme myös suihkurusketuksia, Vitaliberatan ja Norwellin väreillä. Säännöllinen kouluttautuminen ja muodin seuraaminen takaavat vahvan ammatillisen osaamisemme. Haluamme toteuttaa juuri sinun persoonaasi sopivan kokonaisuuden. Somassa käytämme kotimaista, hajusteetonta Four Reasons värisarjaa. Pientä extraa hiusmuotoilun ohessa antavat tuoreet muoti- ja sisustuslehdet sekä erikoiskahvit. Parasta työssämme ovat tyytyväiset asiakkaat. Tervetuloa Somaan.

Henkilökunta

Employee picture

Marita

Puh: 044-2991413 Iloinen ja räiskyvä Marita on aina valmiina haasteisiin. Maritan intohimoina ovat kasvivärjäykset, teippipidennykset ja suihkurusketukset. Toki hän taitaa myös värjäykset, leikkaukset, vaalennukset, permanentit, ripsien ja kulmien värjäykset sekä kulmien muotoilut.

Employee picture

Maija

Puh:040-7474779 Maija on meidän rauhallinen mutta kupliva laulava kampaaja! Maijan käsittelyyn kannattaa suunnata varsinkin jos hiuksesi kaipaavat teknistä raidoittelua. Maija rakastaa toteuttaa luonnollisia ja klassisia kokonaisuuksia. Hänen penkissä saat myös värjäykset, leikkaukset, ripsien ja kulmien värjäykset, kulmien muotoilut sekä kampaukset.

Employee picture

Stella

Puh: 045-6796194 Stellan penkissä saat iloista asiakaslähtöistä palvelua, sekä tarkkaan harkitun taidokkaan lopputuloksen. Stella taitaa väri/vaalennus ja leikkaus kokonaisuudet , ja kampaukset, kulmien ja ripsien värjäykset sekä kulmien muotoilut.

Ajanvaraus

Tällä hetkellä Stellalle ja Maijalle ajat puhelimitse tai viestillä. HUOM! Mahdollinen peruutus tehtävä viimeistään ennen 24 h ennen hoitoa. Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 50% hoidon hinnasta.

Yhteystiedot

Marita: 044-2991413 Maija: 040-7474779 Stella: 045-6796194

Sijainti

 SoMa hiukset

 +358442991413

 Keskuskatu 35 48100 Kotka

Ota meihin yhteyttä

Hinnasto

Huomaathan että hinnat ovat alkaen hintoja. Mikäli yhtään epäröit minkälainen aika olisi oikeanlainen niin soitathan tai laitathan viestiä, parhaan lopputuloksen varmistaaksemme on tärkeää että aikaa on tarpeeksi hyvään konsultaatioon ja työn toteutukseen.

HiustenleikkauksetHinta alk.
Kampaamoleikkaus
Hiusten siistiminen tai samaan malliin leikkaus. Sisältää pesun.
45,00 €
Mallinmuutosleikkaus
Hiusten leikkaus täysin uuteen malliin, esim. pitkistä hiuksista polkkatukkaan. Sisältää pesun.
69,00 €
Parturileikkaus
Lyhyiden hiusten leikkaus tai siistiminen. Sisältää pesun.
30,00 €
Koneajo
Hiusten ajo koneella, koko pää samalla pituudella.
15,00 €
Otsatukan leikkaus
Otsatukan leikkaus tai nykyisen siistiminen.
15,00 €
VärjäyksetHinta alk.
Väri
Hiusten värjäys. Sisältää pesun.
98,00 €
Väri ja leikkaus
Hiusten värjäys ja leikkaus. Sisältää pesun.
118,00 €
Raidat ja leikkaus
Raidat ja leikkaus. Sisältää pesun.
118,00 €
kokopään vaalennus/ raidoitus + sävytys + leikkaus
160,00 €
PermanentitHinta alk.
Permanentti ja leikkaus
Permanentti tai pehmennys ja leikkaus. Sisältää pesun.
120,00 €
Ripset ja KulmatHinta alk.
Ripsien värjäys
Ripsien kestovärjäys.
16,00 €
Kulmien värjäys ja muotoilu
Kulmien muotoilu ja kestovärjäys.
26,00 €
Ripsien ja kulmien värjäys sekä kulmien muotoilu
Ripsien ja kulmien kestovärjäys sekä kulmien muotoilu.
30,00 €
Kulmien värjäys
Kulmakarvojen värjäys (ei sisällä muotoilua)
16,00 €
RusketusHinta alk.
suihkurusketus kokovartalolle
Päivä ennen suihkurusketukseen tuloa: -kuori iho karhealla kintaalla tai kuorinta aineella -poista haluamasi ihokarvat ennen suihkurusketusta -kosteuta iho hyvin kosteuvoiteella -vältä öljyä sisältäviä tuotteita. saavuthan suihkurusketukseen täysin puhtaalla iholla ja tummilla löysillä vaatteilla (ei tiukkoja saumoja/rintaliivejä) näin varmistamme tasaisen lopputuloksen. Kotihoito ohjeet saat vielä paikanpäällä :) Haluatko kysyä jotakin palvelusta? soita Marita 044-2991413 TERVETULOA.
40,00 €
KasvivärjäyksetHinta alk.
Hiusten värjäys kasviväreillä ja leikkaus.
120,00 €